Campingtønder


Drømmer I om en uforglemmelig fisketur med mulighed for at overnatte direkte ved vandet? Vores splinternye campingtønder ved bredden af vores store sø tilbyder præcis dette og meget mere. Her finder I den perfekte kombination af ro og eventyr. Der er plads til præcis to personer. Hvis I ønsker at krone jeres næste udendørs ekspedition med en unik overnatningsmulighed, bør I booke en af vores fem eksklusive campingtønder. Dyk ned i naturen og oplev jeres fiskeeventyr på en helt særlig måde! 

Vores campingtønder er en ægte perle for naturelskere og outdoor-entusiaster. De tilbyder ikke kun en hyggelig overnatningsmulighed, men også en betagende udsigt over Arrild Fiskesø. Forestil jer, at I vågner om morgenen og kan kaste fiskestangen direkte fra tønden ned i det klare vand. Denne unikke beliggenhed giver jer mulighed for at opleve naturens ro og skønhed på tætteste hold uden at skulle undvære komfort. Hver af vores campingtønder er hyggelig og udstyret med alt, hvad I behøver for et behageligt ophold. I finder komfortable senge og tilstrækkelig opbevaringsplads til jeres udstyr. Og når I vender tilbage efter en vellykket fiskedag, kan I slappe af i tønderne og dvæle ved dagens oplevelser. 

Inklusiv

Fiskeri

Fiskeri ved vores søer er inkluderet i bookingen af en af vores campingtønder. Det gælder for alle reserverede dage. 

2 Fiskestænger

2 fiskestænger er inkluderet som standard i prisen. Ønsker du at bruge flere stænger? Så bedes du venligst meddele dette ved din ankomst i butikken. 

Morgenmad

For at I kan starte jeres fiskedag med fornyet energi, tilbereder vi en lækker morgenmad hver morgen i forbindelse med jeres booking. 

Toiletter & bad

Så længe i bor i campingtønden, har i gratis adgang til toiletter og brusere i vores containere på parkeringspladsen. 

Billeder af vores campingtønder

Hver af vores tønder er bygget på samme måde. Udover en seng (180x200 cm), en elektrisk varmeovn til kolde nætter, to bænke med et udklappeligt bord og belysning, er der også tilstrækkelig plads til jeres udstyr og rejsebagage i de udtrækkelige opbevaringsrum under sengen og på krogene ved døren.