Søerne hos Arrild Fiskesø

Stor & lille fiskesø

Vores to hovedsøer, den store og den lille fiskesø, har et samlet areal på 17.000 m² og har en dybde på omkring 5-6 m i midten. Søerne befolkes med regnbueørreder, guldfisk og bækørreder i størrelser fra 1 til 11 kg. Bestanden opretholdes gennem regelmæssig befolkning. Kun i vintermånederne er der ingen daglig befolkning! Befolkningen af ørreder følger årstiderne (forår og efterår).

Lige ved hovedbygningen finder I ikke kun en station til at udbene jeres fanget fisk, men også køle- og frysemuligheder for jeres fangst under længere ophold ved vores søer. Der er toiletbygninger (inklusive handicaptoilet) til jeres personlige behov på parkeringspladsen ved hovedbygningen.

Rundt om søerne har I adgang til borde, bænke, 2 små fiskerhytter og træliggestole. Ved den store fiskesø står der, siden sæsonen 2023, 5 nye campingtønder til rådighed.

Vi har ingen fangstbegrænsning ved Arrild Fiskesø!

Vi tilbyder ikke isfiskeri!

Billeder af vores søer

Fluestrøm for fluefiskeri

Udover vores to søer tilbyder vi, eksklusivt for fluefiskere, en 560 meter lang flod med tilstrækkelig plads til fluefiskeri. Ved vores flod, der adskiller sig fra de to hovedsøer med flere rækker af træer og små broer, finder i borde og bænke der byder nok plads til jer. Et bredt græsareal omkring floden giver tilstrækkelig plads til uforstyrret fiskeri. Fiskebestanden opretholdes gennem regelmæssig befolkning. 

I vores butik, som befinder sig i hovedbygningen ved indgangen til Arrild Fiskesø, finder I et stort udvalg af udstyr, agn, stænger og næsten alt, hvad I har brug for til fluefiskeri. Så hvis I nogensinde skulle glemme noget eller ønsker at supplere jeres udstyr med kvalitetsaccessories, så kig gerne forbi vores butik! 

Vi har ingen fangstbegrænsning ved Arrild Fiskesø!

Vi tilbyder ikke isfiskeri!

Billeder af vores fluestrøm

Børnesø

Vi arbejder i øjeblikket intensivt på at bygge en lille fiskesø for børn. Børnesøen er beliggende i nærheden af hovedbygningen, lige ved siden af den store fiskesø.

Her vil fremtidens lystfiskere i alderen fra 2-12 år, ledsaget af deres forældre, kunne fange deres første fisk. Vi befolkner børnesøen med fisk i en "børnestørrelse" fra 400 til 1000 gram, så selv de yngste kan lande deres egen fangst.