Fortrolighedsforklaring

Fortrolighedsforklaring

Fortrolighed
Operatørerne af disse websteder tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovmæssige databeskyttelsesbestemmelser og denne fortrolighedsforklaring.
Bruget af vores hjemmeside er normalt muligt uden erklæring af personlige data. Hvor på vores sider personlige data (f. eks. navn, adresse eller e-mail-adresser) bliver efterspurgt, foretages det på frivillig basis så vidt som muligt. Disse data videregives ikke til tredjemand uden udtrykkelig samtykke.
Vi vil gerne påpege, at datatransmission på internettet (f. eks. ved kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedssvagheder. Fuldstændig beskyttelse af data for tredjemands adgang muligt.

Kontaktformular
Hvis du sender os forespørgsler via kontakt formular, vil oplysningerne fra kontaktformular og data du har afgivet med henblik på behandling af forespørgsler og i tilfælde af yderligere spørgsmål blive gemt hos os. Vi videregiver ikke disse data uden din samtykke.

Facebook plugins (Like-Button)
På vores sider er plugins af det sociale netværk Facebook, udbyder Facebook Inc., 1 hacker way, Menlo Park, California 94025, USA integreret. Du vil genkende Facebook plugins på Facebook logo eller "Like"- knappen (synes godt om) på vores hjemmeside. En oversigt over de Facebook plugins kan findes her: https://Developers.Facebook.com/docs/plugins/.
Når du besøger vores sider, gives en direkte forbindelse mellem din Browser og Facebook-serveren med hjælp af plugin. Dette giver Facebook oplysningen at du med din IP-adresse har besøget vores hjemmeside. Hvis du klikker på Facebook-knappen ' synes godt om ', mens du er logget ind på din Facebook-konto, kan forbinde indholdet af vores sider med din Facebook-profil link. Dette giver Facebook mulighed for at tildele besøget af vores sider til din brugerkonto af Facebook. Vi gør opmærksom på, at vi som udbyder af siderne ikke få noget at vide om indholdet af de sendte data og deres brug. Yderligere oplysninger findes ved fortrolighedsforklaring af Facebook på https://de-de.Facebook.com/policy.php.
Hvis der ikke ønskes, at Facebook kan tildele besøget af vores sider til din Facebook-brugerkonto, skal du logge ud af din Facebook-brugerkonto.

Youtube
Vores hjemmeside bruger plugins af Google-powered YouTube-side. Udbyderen af siderne er YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, ca 94066, USA. Hvis du bruger en af vores med en YouTube Plug-in-sider, en forbindelse til YouTube-servere er lavet.
Dette fortæller YouTube-serveren, hvilke af vores sider du har besøgt. Når du er logget ind på din YouTube-konto, gives YouTube mulighed til at tildele din browseradfærd direkte din personlige profil. Det kan forhindres ved at logge din YouTube-Konto ud.Yderligere informationer om brug af brugerdata, findes i fortrolighedsforklaring af YouTube på: https://www.Google.de/Intl/de/policies/privacy

Ret til information, sletning, blokering
Du har til enhver tid ret til at få gratis oplysninger om dine gemte personlige data, deres oprindelse og modtager og formål af databehandlingen samt ret til rettelse, blokering eller sletning af disse data. Yderligere spørgsmål om emnet personlige data kan til enhver tid sendes til os på den adresse, der er angivet i kontakt.

Kilde: e-recht24.de