Camping ved Arrild Fiskesø

Naturnær fiskeri og afslappet camping ved Arrild Fiskesø!

Vores fiskesø er det perfekte sted for lystfiskere og naturelskere. Her venter spændende fiskeeventyr på dig. Derudover tilbyder vi også forskellige muligheder for et behageligt ophold midt i den betagende natur i Syddanmark.

Fiskeri ved Arrild Fiskesø er ikke begrænset til dagsbesøgende - tværtimod! Vi tilbyder jer mulighed for at nyde jeres ophold i en af vores fem spritnye campingtønder. Disse hyggelige boliger er perfekte for dig, der værdsætter tøndens romantiske atmosfære, men stadig ikke vil undvære moderne komfort.

Selvfølgelig er du også velkommen til at ankomme med dit eget telt, autocamper, campingvogn eller motorhome. Arrild Ferieby Camping er veludstyret og tilbyder alt, hvad I har brug for til et vellykket ophold.

Når I planlægger jeres tur, er vi naturligvis meget fleksible og prøver altid at imødekomme jeres ønsker. I kan tilpasse jeres fisketur efter jeres ønsker, hvad enten det er i 24 timer, 48 timer eller endda over en længere periode. Så har I tilstrækkelig tid til at udforske søerne og opleve uforglemmelige fiskeøjeblikke.

Oplev skønheden i naturen, fiskeriet og camping ved Arrild Fiskesø på en helt ny måde. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores lille fiske-paradis!

Drømmer du om en uforglemmelig fisketur med mulighed for at overnatte direkte ved vandet? Vores spritnye campingtønder direkte ved "kysten" af vores store sø tilbyder netop dette og meget mere. Her finder I den perfekte kombination af komfort og eventyr, og der er plads til præcis to personer.

Hvis du vil krydre din næste udendørs ekspedition med en unik overnatningsmulighed, bør du reservere en af vores fem eksklusive campingtønder. Dyk ned i naturen og oplev dit fiskeeventyr på en helt speciel måde! Book nu. 

Arrild Ferieby Camping

Rejser du med telt, autocamper, campingvogn eller motorhome? Så benyt dig af Arrild Ferieby Camping's pladsudlejningstilbud og sikker dig 15% rabat på vores fiskeoplevelser.

Arrild Ferieby Camping ligger lige i nærheden af vores Fiskesø og er kun et stenkast væk. Campingpladsen tilbyder 250 enheder, og du finder alt, hvad du har brug for til et fremragende ophold. Efter en begivenhedsrig fiskedag ved vores sø er Arrild Ferieby Camping det ideelle hvilested, hvor du kan genoplade dig til endnu en dag med fiskeri hos os.

Overblik over Arrild Ferieby Camping